0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIKOLA VASILJEVIĆ ZA HOTSPORT: Zvezda ima visoke ambicije u ovoj sezoni, želim da ostavim dubok trag u klubu!

Objavljeno: 17.07.20 u 13:09

Fudbaleri Crvene zvezde na Divčibarama obavljaju pripreme za novu sezonu u kojoj ih očekuje borba na tri fronta.
Zvezda je juče savladala IMT rezultatom 2:0, a meč je na golu počeo sjajni čuvar mreže Nikola Vasiljević. Jedan od najtalentovanijih golmana u Srbiji strpljivo radi i čeka svoju šansu u ekipi šampiona Srbije, nada se da će ostaviti dubok trag u dresu šampiona Srbije. Nišlija je sa priprema izneo svoje utiske.

– Slavili smo u prvom meču na pripremama, bila je dosta teška utakmica, jer su nam od priprema noge teške, malo smo umorni. Odlično se radi na Divčibarama, ovaj prvi deo posvećen je fizičkoj spremi, iz dana u dan podižemo formu – rekao je za HotSport Nikola Vasiljević.

PROČITAJTE JOŠ: ODLUČENO: Poznat raspored ABA lige, evo kada nas očekuje ‘večiti derbi’

Mladi golman ističe da su očekivanja navijača uvek na visokom nivou, a ambicije kluba ih prate.

– Crvena zvezda kao klub uvek ima najviše ambicije, od nas navijači, ali i stručni štab očekuju da uvek ostavimo srce na terenu. Verujemo da možemo da ponovimo uspehe iz prethodne sezone i da ponovo izborimo Evropu, ali i odbranimo titulu u srpskom prvenstvu. Nadam možemo navijače da obradujemo i u klupske vitrine donesemo dugo očekivani trofej u Kupu Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA NA PRAGU VELIKOG TRANSFERA: Argentiski velikan kupuje Garsiju!

Od nedavno sa golmanima u Zvezdi radi Pjerluiđi Brivio. Vasiljević otkriva koliko se rad sa njim razlikuje u odnosu na druge trenere sa kojima je radio.

FOTO: FK Crvena zvezda

– Iskren da budem, nema mnogo razlike. Uglavnom su to detalji koje svaki trener traži od nas. Brivio je odličan trener golmana, sa njim imamo odličnu saradnju i mislim da dosta mogu da naučim od njega, brzo sam se prilagodio njegovom načinu rada.

Za razliku od fudbalera ‘iz polja’, golmani su po pravilu bliski jer ih ima manje, a razlike nema ni u Zvezdi.

– Što se atmosfere između nas golmana tiče, ona je na visokom nivou. Milan Borjan kao najiskusniji i najstariji stalno priča sa nama o svim temama, a takođe, uvek je tu da nas posavetuje, tako da se nas četvorica odlično slažemo.

Navijači su na društvenim mrežama videli opkladu tebe i Borjana, ulog je bilo ‘prasence’… Ko je na kraju pobedio, otkriva nam Vasiljević.

PROČITAJTE JOŠ: ODLIČNE VESTI: Crvena zvezda više nema zaraženih korona virusom

– Da, na jednom treningu kladili smo se da ukoliko pogodim prečku on kupuje prase, a ako promašim, onda ja. Imao sam dva pokušaja, nisam uspeo da pogodim prečku. Tako da, kada se budemo vratili sa priprema moraću kapitenun da kupim prase pošto sam izgubio.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kao što ste već navikli, u glavnoj ulozi Milan Borjan! 😂😂😂 @borjan_milan_official #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot #crvenazvezdafk

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана


Vasiljević je rođen u Nišu, na Bubnju, naselju koje se nalazi blizu Pasi Poljane, mesta iz kojeg dolazi jedna od najsjajnijih Zvezdinih zvezda, Dragan Stojković Piksi, kao i nekadašnji fudbaler Zvezde Saša Stojanović. Otkriva nam sa kakvim motivima je došao u Zvezdu i čemu se nada tokom boravka u klubu.

– Svaki igrač koji dođe u Crvenu zvezdu želi da ostavi dubok trag u najvećem klubu u ovom delu Evrope. Takva je i moja želja. Ako se sve kockice poklope, voleo bih da dugo čuvam gol Crvene zvezde, ali i da navijačima u dresu kluba donesem puno radosti.

Pripreme se ove sezone obavljaju u nešto drugačijem ritmu nego ranijih godina, a krivac je koronavirus.

– Dosta je teška situacija, vodimo računa dosta o tome. Nosimo maske svaki put kada napustimo sobe, ovu situaciju svi mi u Zvezdi shvatamo vrlo ozbiljno. Sve radimo sa ciljem da bi i mi, ali i naše porodice, prijatelji i protivnički fudbaleri ostali bezbedni i zdravi – rekao je Nikola Vasiljević u razgovoru za HotSport.

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter