0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ O IBRAHIMOVIĆU: Naše prijateljstvo će opstati bez obzira na sve, spaja nas slovenski duh

Objavljeno: 17.07.20 u 18:30

Zlatan Ibrahimović je na raskrsnici i pitanje je gde će nastaviti karijeru nakon Milana, pošto niko ne veruje da ostaje po završetku sezone.

Trener Bolonje naš Siniša Mihajlović upitan da li bi Ibra sada mogao u tabor teget-crvenih.

– Kad sam igrao u Interu, a on je igrao u Juventusu, posvađali smo se na terenu, ali je onda on došao u Milano i postali smo prijatelji zbog sličnih slovenskih korena. Ne znam šta će se desiti sledeće sezone ali će to naše prijateljstvo opstati bez obzira na sve – rekao je Mihajlović na konferenciji za medije.

PROČITAJTE JOŠ: MATIĆ I POGBA ZAPALILI INTERNET: Urnebesan snimak igrača Junajteda, Francuz u novoj ulozi oduševio Srbina (VIDEO)

Srpski trener se od prošlog jula do ove godine borio sa leukemijom, prošao je niz hemoterapija i transplantaciju koštane srži i u jednom trenutku rekao je da ga je posao u Bolonji održao.

Upravo se sa Bolonjom švedski napadač povezivao pre odlaska u Milan, početkom ove godine, a Miha se u vezi sa tim našalio.

– Nadamo se da će se Ibrahimović ovog puta setiti i jadnog mene – našalio se Mihajlović.

Podsetimo, pred kraj ove sezone je bilo priča da bi Ibrahimović mogao i da se vrati u Švedsku gde ga čeka Hamarbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peaky Foockin Blinders! 💪🌪#Mihajlovic #Gattuso

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Youtube/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter