0
Evropske lige

MESI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Barselona je slaba ekipa!

Objavljeno: 17.07.20 u 10:56

Barselona je poklonila praktično već osvojenu titulu Realu, katalonski klub je loše odigrao nastavak sezone, ali je i pre prekida zbog pandemije koronavirusa sa nekoliko neočekivanih kikseva dozvolio najljućem rivalu da se održi u trci za titulu, koju je na kraju okončao kao prvi.

Zbog svega toga, oštre reči kapitena posle poraza, a koje će posebno zabrinuti rukovodstvo Barselone pošto se trenutno vode pregovori oko produžetka saradnje.

– Nismo očekivali da ćemo završiti na ovakav način, ali to je ogledalo naše sezone. Bili smo nekonstantan i slab tim koji su drugi pobeđivali na tempo i želju. Bilo je lako postići gol protiv Barselone – rekao je Leo Mesi.

HOTSPORT TIKET DANA: Ponuda u petak nešto siromašnija, ovo su naši predlozi za danas!

– Real je uradio ono što je morao. Nisu izgubili utakmicu otkako je sezona nastavljena, što je pohvala, ali mi smo im umnogome pomogli ‘prosipavši’ bodove tako gde nije trebalo – dodao je Argentinac.

Mesi individualno iza sebe ima odličnu sezonu, na 32 utakmice u La Ligi postigao je 23 pogotka uz 21 asistenciju.

– Moramo biti samokritični počevši od nas igrača, pa preko svih u klubu. Madrid je pobedio na svim utakmicama, a mi smo Barselona i u obavezi smo da isto to uradimo. Moramo da gledamo sebe, ne protivnika.

Mesi kaže da nešto morada se promeni jer ako ovako budu nastavili, Napoli će ih eliminisati iz Lige šampiona.

– Nešto mora da se promeni, ako do toga ne dođe izgubićemo od Napolija. Treba da iščistimo glavu i da mislima budemo samo u Ligi šampiona. Navijači su ljuti zbog sezone i mi smo takođe. Normalno je tako da se osećaju, pa ko ne bi posle onakvih poraza od Rome i Liverpula (u Ligi šampiona). Navijači gube strpljenje jer im ništa ne vraćamo zauzvrat – zaključio je Mesi.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter