0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

ZVEZDA SLAVILA U PRVOJ PROVERI: Fantastičan gol Radulovića (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.20 u 20:29

U prvoj kontrolnoj utakmici koju su fudbaleri Crvene zvezde odigrali u okviru priprema za novu sezonu, ostvarena je pobeda u duelu sa IMT-om (2:0).

Radost timu Dejana Stankovića doneli su Mirko Ivanić u 51. minutu i Andrija Radulović u 85. minutu meča.

ZVEZDA NA PRAGU VELIKOG TRANSFERA: Argentiski velikan kupuje Garsiju!

Nije trebalo Kataiu da po ulasku na teren podseti na sve ono što ume i što je demonstrirao u prvom navratu kada je nosio dres Crvene zvezde. Pokušao je posle nekoliko driblinga da iznenadi golmana Blagojevića udarcem iskosa, ali je čuvar mreže IMT-a uspeo da interveniše.

FOTO: Crvena zvezda

Zvezda je do prednosti došla u 51. minutu posle fenomenalne akcije u kojoj su učestvovali Ivanić i Katai. Prvo je Ivanić povukao kontru, potom je proigrao Kataia koji je nesebično vratio loptu vezisti iz Bačkog Jarka, a on rutinski matirao Blagojevića.

FOTO: Crvena zvezda

Malo je sreće nedostajalo Gajiću u 63. minutu da postigne pogodak posle centaršuta Rodića, a veoma aktivan u igri bio je i Seku Sanogo koji je gotovo svaku loptu na sredini terena uspeo da osvoji.

FOTO: Crvena zvezda

Drugi pogodak za Zvezdu delo je Andrije Radulovića. Talentovani vezista je u 85. minutu „promešao“ odbranu rivala, i iskosa sa ivice kaznenog prostora pogodio dalji ugao gola IMT-a, te još jednom demonstrirao raskošan potencijal koji poseduje.

FOTO: Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter