0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

GVARDIOLA SPREMA TRANSFER BOMBU: Mančester siti kvari posao Barseloni i za rekordnu sumu dovodi spektakularno pojačanje!

Objavljeno: 16.07.20 u 09:50

Mančester siti se osilio posle poništene kazne UEFA na dvogodišnju suspenziju iz Evrope.

Britanski ‘Skaj sport’ piše da će sada ‘građani’ krenuti ambiciozno u naredni prelazni rok, a prva meta je igrač Intera Lautaro Martinez, koji je projektovan kao zamena za zemljaka Serhija Aguera.

Martinez se do sada dovodio u vezu sa Barselonom, ali Katalonci nisu bili spremni da plate 111 miliona evra, koliko je iznosila otkupna klauzula za tog napadača do 7. jula.

To, prema svemu sudeći, neće biti problem za Mančester siti i trenera Pepa Gvardiolu, inače bivšeg fudbalera i trenera Barselone, koji je spreman da bivšem klubu pomrsi račune.

https://www.youtube.com/watch?v=hf4gl3a6B_c

Mediji pišu da je Inter spreman da pusti Martineza, koji je izgubio mesto u startnoj postavi u poslednje vreme, za 108 miliona evra.

To bi bio apsolutni rekord po pitanju transfera za ‘građane’, pošto je dosadašnji bio onaj Kevina De Brujnea od 76 miliona evra iz Volfsburga pre pet godina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko može ovo? Kao Levandovski! 💪 #Lewandowski #Challenge #Bayern #R9

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter