0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘DELIJE’ U EUFORIJI: Ričmond Boaći objavom na društvenim mrežama obradovao Zvezdaše (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.20 u 13:25

Povreda Ričmonda Boaćija za mnoge navijače Crvene zvezde je misterija.

Napadač iz Gane nije išao na odmor već se leči i ima treninge pod komandom stručnjaka za oporavak igrača, Andrejom Milutinovićem.

ODLIČNE VESTI: Crvena zvezda više nema zaraženih korona virusom

Od kako se ekipa preselila prošle subote na Divčibare, napadač nije gubio vreme, nego je nastavio sa individualnim treninzima i ako sve bude po planu za nekoliko dana biće pod komandom trenera Dejana Stankovića.

Boaći je imao niz povreda i uglavnom su bile slične, pa pokušava da ojača mišić kako bi mogao da odradi pripreme. Za to vreme rukovodstvo Zvezde čeka ponudu za napadača i veoma je voljno da ga proda, pošto mu ugovor ističe 31. decembra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

By Gods Grace it’s well..thank God for always having my back …training to get back to be better than before …this is a year of goals and favor ❤️❤️❤️👌🙏🙏

A post shared by Boakyemagic14 🇬🇭🇬🇭 (@officialboakyeyiadom) on

– Zahvaljujući Božijoj milosti, dobro je. Hvala ti Bože što mi uvek čuvaš leđa. Trening kako bi se vratio da budem bolji nego pre… Ovo je godina ciljeva – napisao je Boaći na svom Instagramu.

Podsetimo, danas u toku dana crveno-beli su objavili da u klubu više nema zaraženih od korona virusa.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter