0
Domaći fudbal
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

POKUŠAO DA UBIJE DILERA: Potera za bivšim fudbalerom Partizana

Objavljeno: 15.07.20 u 17:25

Bivši fudbaler Nikola Malbaša (43) nalazi se u bekstvu, a policija za njim traga jer se sumnjiči da je izvršio krivično delo – pokušaj ubistva.

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije i Crne Gore, pokušao je prošle srede da ubije I.N. (47), objavio je ‘Srpski telegraf’.

Kako prenosi ovaj list, sukob se desio u kolima u Bačkoj ulici kod okretnice autobusa 18 i 83. Navodno je razlog neraščišćeni računi između njih dvojice, gde je prvobitno došlo do žučne rasprave, a zatim je navodno Malbaša u trenutku rastrojstva izvadio nož i nekoliko puta ubo u stomak muškarca koji je označen kao narkodiler.

I.N. (47) je hitno operisan, a lekari su, i pored povreda opasnih po život, uspeli da ga stabilizuju i sada se oporavlja.

Malbaša je nosio dres crno-belih u periodu od 2003. do 2004. igrao za Partizan, a jedno vreme nosio je i dres reprezentacije Srbije i Crne Gore.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter