0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZANOV ‘BISER’ NA METI EVROPSKIH VELIKANA: Stevanović se oglasio i poslao jasnu poruku!

Objavljeno: 15.07.20 u 19:52

Crno-beli se trenutno nalaze na Zlatiboru gde se spremaju za narednu sezonu.

Među njima je i talentovani Filip Stevanović za kojeg se interesuje veliki broj evropskih klubova, kao što su Liverpul, Mančester siti, Dortmund, Valensija…

Mladi napadač koji tek u septembru puni 18 godina je za intervju za klupsku televiziju otkrio da bi pre svega voleo da ipak ostane u Humskoj ove sezone.

– Čast mi je, ali fokusiran sam samo na Partizan. Sada sam u Humskoj i ne mislim da napustim Partizan. Vreme će pokazati šta će biti, ali želim da ovde ostvarim što bolje rezultate – rekao je 17-godišnji fudbaler.

VELIKI USPEH CRNO-BELIH: Petorica košarkaša u idealnom timu Evrokupa!

Tinejdžer je zadovoljan radom na Zlatiboru.

– Danas smo odradili lakši trening, fokusiran na male mišiće tela, kako se ne bismo povređivali. Dajemo maksimum u nadi da će sve biti u redu. Ovaj period služi da se spremimo najbolje što možemo, kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Nama se i sviđaju teži treninzi, potrebni su nam u ovom trenutku – smatra Stevanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter