1
Evropske lige

FOTO: FK Lokomotiva TV/screenshot

NIKOLIĆU IGRAČI OKREĆU LEĐA: Farfan podržava njegovu smenu

Objavljeno: 15.07.20 u 12:47

Marko Nikolić ima zaista težak posao u Rusiji gde, čini se, nemaju previše poverenja u srpskog trenera.

Podsetimo, on na klupi Lokomotive iz Moskve zamenio Jurija Sjomina, ta odluka nije se dopala navijačima koji su se potrudili da se Nikolić ni u jednom trenutku ne oseti dobrodošlo.

Sada stvari idu dalje, čini se da su i igrači krenuli da mu okreću leđa. Najveća zvezda kluba Džeferson Farfan lajkovao je objavu na društvenim mrežama u kojoj je prenešena izjava bivšeg trenera Jurija Sjomina koji traži da se sportskom direktoru Vasiliju Kiknadzeu uruči otkaz – prenosi portal ‘SoccerBet‘. 

PROMENE U VRHU: Marko Pantelić novi predsednik Fudbalskog saveza…

Farfan nije jedini koji je na ovaj način protestovao protiv Nikolića, to su učinili i reprezentativac Rusije Magomed Ozdoev, fudbaler Zenita, ali i Jevgenij Lutsenko, Aleksandar Belanov

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bobi i Luka Dončić! 😂💪 #Boban #Doncic #NBA #LukaDoncic #DallasMavericks

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Da li je ovo znak da će igrački kadar okrenuti leđa srpskom treneru, pokazaće vreme pred nama. Nikolićev tim nalazi se na drugom mestu. Savladan je Orenburg (1:0), Rubin iz Kazanja (0:2), a onda su usledila četiri remija protiv Krila Sovjetov, Spartaka iz Moskve i UFA (1:1) i Sočija (0:0)

FOTO: FK Lokomotiva TV/screenshot

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter