9
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

FRANCUZI PIŠU: Nigerijac prelazi u Napoli, Lil stiže u Beograd po Sadika, crno-beli obaraju rekord?!

Objavljeno: 15.07.20 u 10:24

Partizanov napadač interesantan je brojnim klubovima, a jedan od njih je i francuski Lil.

Kako prenosi francusli ‘L’Ekip’ Viktor Osimhen je dogovorio saradnju sa Napolijem, Lil će na konto transfera za mladog napadača inkasirati 65 miliona evra, a navodno planiraju da deo tog novca ulože u drugog Nigerijca, Partizanovog Umara sadika.

FOTO: FK Partizan

Lil je spreman da ponudi Partizanu 15 miliona evra za Umara Sadika za koga skauti francuskog tima tvrde da je sličnih karakteristika kao Osimhen. Partizan nema potrebe da žuri, jer ima već formiran tim, a to može biti i adut da se ‘izvuče’ još koji milion više.

SADA JE JASNIJE: Savo Milošević otkrio gde je Umar Sadik i zašto napadač nije na okupu sa ekipom Partizana!

Nema sumnje da je Partizan na pragu najvećeg transfera u svojoj istoriji.

FOTO: Partizan 

0
0

9 Komentara

  1. ako je neko a aparatima to je onda Partizan već posle kola u LE ste bili praktično eliminisani jer smo svi znali da će vas Junajted sahraniti, u Superligi ste imali 7-8 poraza, izgubili ste finale Kupa Srbije, kvalifikacije za LE ste jedva prošli uz jako mnogo sreće na žrebu tako da ako je neko na aparatima to je onda raspali Partizan. Evo kad ste već toliko dobri recite kad ste poslednji put pobedili Voždovac, ponavljam pobedili a ne izvukli bedni remi u poslednjim sekundama ili kao i obično izgubili 3:1 ili 4:1 i to kod kuće a na Krovu i da ne govorim… Pobedio vas je Napredak posle preokreta 3:2 na vašem terenu, Voždovac 1:0 na Krovu, Radnički 1:0 na vašem terenu, na vašem terenu takođe Spartak 3:1, Napredak na svom terenu 1:0…

    0
    0
    Odgovori
  2. Navijači komšinice na aparatima, oni toliko nisu uzeli od prodaje igrača sve da saberu zadnjih 5-6 godina. A i stvarno, nije neki igrač….samo Degeneka još vodaju po lekarima da mu izvade busen iz dupeta…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter