0
Fudbal

BOSANCI NE PRAŠTAJU: Zbog Ratka Mladića dobio otkaz – Igrač tvrdi, smestili su mi

Objavljeno: 15.07.20 u 20:18

Fudbaler Belmin Halilović dobio je otkaz u FK Modriča posle četiri dana zbog veličanja Ratka Mladića.

Mladi defanzivac je 10. jula potpisao ugovor sa Modričom, a već dan kasnije internetom je počeo da kruži ‘skrinšot’ njegove poruke sa Fejsbuka, na kojoj se vidi da je u majici sa motivima Republike Srpske i gde sagovorniku poručuje ‘Živeo Ratko Mladić’.

FK Modriča je obavestila javnost da je Halilović dobio otkaz posle četiri dana provedena u klubu.

– Zbog kršenja klupske discipline i nanošenja štete ugledu kluba, klub je odlučio da raskine ugovor sa ovosezonskim pojačanjem Belminom Halilovićem. Klub se ograđuje od takvih i sličnih stvari, te od svojih članova zahteva da se isključivo koncentrišu na sport i profesionalne obaveze koje fudbal nosi – navodi se u saopštenju Modriče.

Fudbaler se oglasio nakon otkaza u FK Modriča zbog veličanja Ratka Mladića, rekavši da je kriv i da se izvinjava zbog nesmotrene šale.

– Kriv sam i izvinjavam se svima koje sam uvredio ovom neslanom šalom. Jeste ružno to što sam uradio, ali ja stvarno nisam nikada imao mrlju u svojoj karijeri. Ne mogu verovati šta mi se dešava – rekao je Halilović za portal ‘Kliks.ba.’

– Prijatelj me izdao za pare. Uvek smo se šalili. On je, recimo, kao Srbin pevao pesmu Halida Bešlića ‘Sarajevo, grade moj’, ali ako je on meni uništio život, ja ne želim njemu. Što se konkretno ovoga tiče, to je bila interna šala. On je meni poslao nešto u vezi sa Naserom Orićem i u nastavku ‘zezancije’ sam ja njemu poslao ovo za Ratka Mladića.

Halilović kaže kako je njegov prijatelj, kome nije želeo da otkriije identitet, poruke prosledio Jasminu Memiševiću i Danielu Pavloviću.

– NJih dvojica su ovo iskoristili protiv mene. Svesno su mi namontirali. Oni su me doveli u Modriču i onda su tražili novac od mene. Kada nisam pristao na to, zapretili su mi da će mi uništiti karijeru i tako je sve ovo nastalo. Povrh svega, poruka je objavljena baš za 11. jul, iako je nastala deset dana ranije. Na kraju krajeva, i moj otac je bio pripadnik Armije RBiH – zaključio je Halilović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter