1
Evropske lige

NAČINIO OZBILJAN PREKRŠAJ: Policija pokrenula istragu protiv desetogodišnjeg sina Kristijana Ronalda!

Objavljeno: 13.07.20 u 20:20

Kristijano Ronaldo je u Italiji gde se bori za novi trofej sa Juventusom, dok njegova porodica odmara na Maderi.

Odatle nam dolaze pomalo iznenađujuće vesti koje sigurno neće goditi portugalskom fudbaleru. Tamošnja policija pokrenula je istragu protiv Ronalda (10), najstarijeg sina poznatog fudbalera.

On je naime podigao veliku prašinu kada se na društvenim mrežama pojavio video snimak kako vozi džet-ski. Policija je odlučila da reaguje zbog toga što je deci njegovog uzrasta zabranjeno upravljanje plovnim sredstvima.

Snimak je na društvene mreže objavila Elma Aveiro, Kristijanova sestra, video je brzo obrisan, ali nedovoljno brzo. Očekuje se da Ronaldo bude kažnjen novčanom kaznom od 10.000 evra.

0
0

1 Komentara

  1. Strašno je kakve vesti objavljujtte na sajtu. Tu pre svega mislim na prevarantske tekstove o lažnim lekovima. Lopovi na taj način pljačkaju jadne bolesne ljude koji od očajanja kupuju to đubre a po pravilu su siromašni. Sram vas bilo što to poržavate za pare. Još nema zakona da se takve laži kažnjavaju zatvorom, ali otići će i oni sa vlasti a i vi sa njima. Akp ne objavite ovo, a znam ko ste i kakvi ste pa me to ne bi začzdilo, znajte da se sve vraća, na jedan lli drugi način.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter