0
Domaći fudbal

BITNO DA IM NIJE DOSADNO: Nema monotonije na Zvezdinim pripremama

Objavljeno: 13.07.20 u 13:29

Osvanuo je i treći Zvezdin dan na Divčibarima, a fudbaleri su od 10 sati ponovo bili na terenu hotela ‘Crni vrh’.

Stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem za prepodnevni trening spremio je mešovit rad za igrače, kako na terenu, tako i u sportskoj sali.

Podeljeni u dve grupe fudbaleri Crvene zvezde odradili su početni deo treninga. Prva grupa je bila na terenu, gde je Dejan Stanković sa svojim pomoćnicima objašnjavao taktičke zamisli, a druga je u sportskoj sali radila na snazi i balansu. Oba uvodna dela trajala su nešto više od pola sata, a obe grupe su podjednako radile kako na terenu tako i u sali.

Zatim su se svi zajedno našli na terenu, kada su odrađivali istrčavanja u određenim deonicama različitog inteziteta. Kondicioni trener Federiko Panonćini sa svojim saradnicima strogo vodi računa o prirpemi treninga, kako ne bi došlo do istegućna i neželjenih povreda.

Potom je usledila vežba u tri grupe, koja je podrazumevala uvežbavanje čuvanja lopte na kratkom prostoru. Dve grupe, uglavnom sastavljene od defanzivaca, radile su na bržem i sigurnijem prenosu lopte na drugi deo terena, dok je treća grupa uvežbavala presing i pokušavala da ‘ukrade’ loptu.
Golmani su radili odvojeno sa trenerom Briviom na tehničkim stvarima koje su neophodne za ovaj period prirpema.

Veoma profesionalan pristup i marljiv rad izabranika Dejana Stankovića obeležava svaki trening. Naši fudbaleri u večernjim časovima ponovo će izaći na teren.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter