2
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

VEZISTA CRNO-BELIH OTVORIO DUŠU: Neuspešna sezona za Partizan, vreme je da prekinemo sušni period

Objavljeno: 12.07.20 u 15:31

Defanzivni vezista Partizana Aleksandar Šćekić poručio je da mu je lepo u Humskoj i da planira da ostane u crno-belom dresu i sledeće sezone.

Reprezentativac Crne Gore je svima poručio da virus shvate ozbiljno, jer se lično uverio koliko može da bude težak.

– Osetio sam neprijatnosti nakon finala Kupa. Sve je ukazivalo na koronavirus. Testiran sam i nalaz je bio pozitivan. Tri-četiri dana imao sam zdravstvenih problema. Sve ono što prati Covid-19. Nisam mogao da ustanem iz kreveta. Lično sam se uverio koliko ovaj virus zna da bude težak. Zato apelujem na sve ljude da se čuvaju – rekao je Šćekić za ‘Pobjedu’.

– Posle nekoliko dana izborio sam se sa bolešću. Ponovo sam testiran. Rezultati su drugi put bili negativni. Sada je sve u redu. Nemam nikakvih smetnji. Počeo sam da treniram, ispočetka malo sam, a potom i sa ekipom. Sve ide svojim tokom – dodao je vezista crno-belih.

Vezista crno-belih je sezonu okarakterisao kao neuspešnu i najavio pokušaj vraćanja titule kao glavni prioritet.

– Takmičarska godina bez trofeja ne može da bude dobra za Partizan. Kiksali smo u nekim utakmicama tokom prvenstva, a u polufinalu Kupa smo izbacili večitog rivala. Verovali smo u taj trofej, ali nismo uspeli da slavimo posle penala. Pre toga nismo imali sreće u Ligi Evrope, pogotovo u onom meču u Alkmaru gde smo ispustili pobedu. Titula je prioritet. Uradićemo sve da trofej vratimo u naše vitrine. Imamo kvalitetnu ekipu i mislim da je vreme da prekinemo sušni period. Navijači čekaju titulu od 2017. godine i nadam se da ćemo ih obradovati na kraju sledeće sezone. Naravno, najveće ambicije imamo i u Kupu – dodao je Šćekić.

On je izvršio osvrt na dosadašnji boravak u Humskoj, ali i buduće planove.

– Zadovoljan sam svojim partijama. Odigrao sam dosta utakmica, dao dva gola u Super ligi, ali osećaj ne može da bude potpun kada nismo osvojili ništa. Bilo je ponuda u januarskom prelaznom roku, ali sam ostao u klubu. Sviđa mi se u Partizanu sa kojim imam ugovor još godinu. Videćemo što će biti, ali ne bih imao ništa protiv da ostanem ovde i dalje – ističe Šćekić.

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter