0
Domaći fudbal

FOTO: Dejan Stanković

ZVEZDA KREĆE: Stanković imao posebnu poruku za navijače! MRKELA: Bio bih zadovoljan da se sada završi prelazni rok!

Objavljeno: 11.07.20 u 10:14

Crvena zvezda danas je ‘upalila motore’ i krenula pripreme za novu sezonu.

Na prozivci se nisu pojavili fudbaleri koji su dobili pozitivan nalaz na korona virus – Marko Gobeljić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Strahinja Eraković, Srđan Spiridonović. Oni će ostati u beogradu gde će naredne dve nedelje provesti u karantinu.

Takođe, Ričmond Boaći zbog lakše povrede ostaje u Beogradu nekoliko dana gde će biti na terapijama, ali će se kasnije priključiti ekipi.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De lako matori… ode čovek u Barselonu! #Pjanic #Barca #Barcelona #MiralemPjanic #SerifKonjevic

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Na današnjoj prozivci Dejan Stanković ima na raspolaganju 26 fudbalera: Milan Borjan, Nikola Vasiljević, Andrija Katić, Miloš Degenek, Stefan Hajdin, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Aleksa Matić, Miloš Vulić, Hoze Kanjas, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Aleksandar Katai, Mirko Ivanć, Mateo Garsija, Veljko Simić, Andrija Radulović, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Antonio Tomane, Nikola Krstović,

Šef stručnog štaba Crvene zvezde na početku priprema obratio i otkrio da Crvena zvezda ostaje na Divčibarama sve vreme priprema. Neće se ići u Vrnjačku Banju.

– Bez jakih priprema nema dobre igre. Biće jako. Obećali smo da ćemo se spremati u Srbiji i pre nego što se ovo dešavalo. Ostaćemo na Divčibarima sve vreme. Od 28. očekujemo jednog protivnika na Marakani. Gledaćemo da tradiciju priprema u Srbiji održimo i u budućnosti – rekao je Stanković. 

Imao je Stanković i poruku za navijače.

Budite uz Zvezdu kao i uvek što ste bili, vi ste naš najbolji igrač i naravno, nosite maske – poruka je Stankovića

Sportski direktor Mitar Mrkela rekao je da igrači Zvezde na pripreme idu puni entuzijazma.

– Kao i svake godine odlazimo na pripreme puni entuzijazma da se spremimo za novu sezonu, gde su ciljevi isti kao i svake godine. Prvo će zahtevi biti usmereni ka tituli, želimo da igramo i evropske utakmice, a ambicije su visoke i u Kupu Srbije – rekao je Mrkela i dodao:

Bila je pauza i u martu mesecu, a to je ostavilo trag. Pokušali smo posle pauze da već mislimo na pripreme i dosta toga je odrađeno što je bilo zacrtano u sklopu ovih priprema. Verujem da su igrači spremni i da će u naredne tri nedelje imati mogućost da dorade nedostatke i spremni uđu u prvenstvo – dodaje Mrkela.

O prelaznom roku Mrkela je rekao…

– Ja sam zadovoljan igračkim kadrom koji imamo, to je onaj kadar koji nam je doneo Ligu šampiona. Svakako da smo sa Spiridonovićem i Katajijem jači. Ja bih bio srećan da sada završimo prelazni rok, ali će nešto duže trajati prelazni rok. Još uvek je dosta toga mirno, imamo spremna imena u slučaju odlazaka koja bi mogla da se pojave u Crvenoj zvezdi – ističe Mrkela.

Zvezda će se od 11. do 27. jula pripremati na Divčibarama.

– Imaćemo dobre uslove na Divčibarama, imali smo ih i prošle godine na Zlatiboru. Imaćemo kvalitetne uslove za rad. Potrudili smo se da u okviru mogućnosti organizujemo i dobre trening mečeve – jasan je Mrkela

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter