1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ŠAMPION ENGLESKE TRAŽI POJAČANJE U HUMSKOJ: Klop spremio milione za Partizanovo ‘čudo od deteta’

Objavljeno: 11.07.20 u 09:10

Navodno su skauti engleskog kluba četiri puta gledali Filipa Stevanovića i zadovoljni su onim što je sedamnaestogodišnjak pokazao.

Liverpul je zainteresovan za Stevanovića, a crno-beli za njega traže obeštećenje od 15 miliona evra. Tako je šampion Engleske stao u red sa drugim evropskim gigantima u borbi za potpis tinejdžera.

Kako piše ‘Informer’ Stevanović je na radaru još nekih klubova: Mančester junajteda, Čelsija, Bajerna, Dortmunda, Napolija… Čini se da je po navodima beogradskog medija Liverpul najkonkretniji u nameri da angažuje mladog igrača.

Stevanović je prošle godine u izboru lista „Gardijan“ uvršten među 60 najtalentovanijih fudbalera na svetu, pa otud i ne čudi interesovanje brojnih klubova za njega.

BIVŠI FUDBALER BAJERNA ‘OPLEO’ PO LIGI EVROPE: ‘To je takmičenje za gubitnike’

Stevanović ima ugovor s Partizanom do 2022. godine i trenutno po proceni specijalizovanog portala „Transfermarkt“ vredi osam miliona evra. U sezoni koja se nedavno završila odigrao je 35 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je devet golova i zabeležio tri asistencije.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Daj Bože da je tako ali nemojte lagati navijače molim vas.Sve je ovo samo paljenje navijača.Na kraju prelaznog roka ćemo biti srećni ako Sadika prodamo za 7-8 miliona a Filipa neće kupiti niko za 10-15 miliona.To je samo san.Ili će ostati što bih ja volio ili će i on otići za 7-8 miliona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter