Ekipa Crvene zvezde stigla je na Divčibare i u toku poslepodnevnih časova odradila je trening na kom su mogla da se vide tri nova lica.

Fudbaleri koji su prethodne sezone beležili sjajne rezultate u omladinskoj i kadetskoj ligi Srbije – Iliju Babića (2002), Stefana Mitrovića (2002) i Marka Lazetića (2004).


Ilija Babić je već krajem sezone trenirao sa prvim timom, dok je ovo prvi put da mladi Mitrović i Lazetić rade sa seniorima. Stefan Mitrović igra na poziciji desnog beka, a Marko Lazetić je napadač.

Tim Dejana Stankovića je oko 18 časova istrčao na teren hotela ‘Crni vrh’ na Divčibarama pun entuzijazma i oran za rad. Posle klasičnih vežbi zagrevanja i aktivacije, Zvezdine snage krenule su u rad sa loptom.

Ono po čemu se popodnevni trening razlikovao od onog u Beogradu jesu upravo pomenuta tri fudbalera koja su naknadno pozvana kako bi radili sa prvim timom Crvene zvezde.

Trener Dejan Stanković, sa svojim pomoćnicima, neprestano je hvalio i bodrio svoje momke koji su mu vraćali predanim radom na terenu, dok su golmani radili odvojeno sa italijanskim stručnjakom Pjerluiđi Briviom.

Posle skoro dvosatnog treninga fudbaleri Zvezde su otišli u hotel kako bi se odmorili, jer ih već sutra očekuju novi izazovi na terenu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ustala je Crna Gora svetinja se branit mora! Ustala je I Srbija to jedna familija! #Delije #Svetinje #Crvenazvezda #Srbija #NeDamoSvetinje

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda