0
Domaći fudbal

KO NE POŠTUJE, ČEKAJU GA PAPRENE KAZNE: Crvena zvezda u novu sezonu sa novim pravilnikom!

Objavljeno: 11.07.20 u 13:55

Svesni smo da u sportu više ništa neće biti isto nakon što se koronavirus pojavio u svetu. Posledice će i na sport biti ozbiljne.

Fudbaleri Crvene zvezde danas su se okupili i obavili prvi trening, a potom su krenuli na Divčibare gde će se od 11. do 27. jula pripremati, a potom 28. jula odigrati ‘generalku’ na stadionu ‘Rajko Mitić‘. O protivniku će se iz kluba naknadno oglasiti.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić najavio je da će igrači biti pod ograničenim kretanjem. Dok će za nepoštovanje pravilnika igrači biti ozbiljno kažnjeni.

– Za nas je veliki luksuz da imamo zaražene igrače i zbog toga smo na prvom sastanku igračima skrenuli pažnju da moraju da nauče da žive sa ovim virusom. To podrazumevaju nova pravila ponašanja. Kretanje će biti maksimalno ograničeno, nema kafića, restorana, kućnog druženja. Napravićemo precizan pravilnik, jer ne smemo da dozvolimo da ostanemo bez nekog važnog člana ekipe na dve nedelje – rekao je Terzić.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter