0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

ONDA SE JAVIO MOJ PRIJATELJ SAVO, KOJI MI JE TO REŠIO: ‘Đumi’ otkrio kako je došao u Partizan

Objavljeno: 10.07.20 u 22:52

Stručni štab Partizana pretrpeo je promene, iz kluba je otišao Milan Đuričić, popularni ‘Đumi’, a umesto njega na mesto asistenta je došao bivši selektor Radovan Čurčić.

Kada je Savo Milošević seo na klupu Partizana, jedan od njegovih uslova bio je dolazak Đuričića na mesto asistenta. Popularni ‘Đumi‘ pristao je iz samo jednog razloga i uz jedan lični uslov.

– Imao sam ozbiljan zdravstveni problem, tačnije karcinom grla. Morao sam da čekam na pet skener čak dve godine i situacija je postala ozbiljna. Onda se javio moj prijatelj Savo, koji mi je to rešio, i za dva meseca sam došao na red. Rekao sam mu još tada da mu zbog toga dugujem i da ću mu pomoći u Partizanu. Pristao sam da mu budem pomoćnik na godinu dana, dok se ne snađe, i tako je i bilo – rekao je Đuričić za Kurir.

Milošević se odlično snašao, tako da je Đuričić mogao ‘mirne glave’ da ode.

– Dao sam sebe maksimalno, kako to uvek i radim. Uneo sam tu ofanzivnost i lepršav fudbal, na kome uvek potenciram, i to nam je donelo rezultat u prvom delu sezone. Ono što smo pokazali tada bilo je upravo ono što smo i želeli. U drugom delu šampionata stvari su se malo promenile, nismo bili toliko ofanzivni, ali ukazao sam Savu na to kad sam odlazio i imaće priliku preko leta to da popravi – rekao je iskusni trener.

Đuričić je vodio Zemun, Vojvodinu, Radnički iz Niša, Inđiju, vršio nekoliko funkcija u FSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter