0
Domaći fudbal

MITAR MRKELA: Katai je prirastao za srce navijačima, ni mi ni on nismo puno razmišljali!

Objavljeno: 10.07.20 u 16:05

Aleksandar Katai novo je pojačanje Crvene zvezde. Dolazak nekadašnjeg asa crveno-belih prokomentarisao je sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana Mitar Mrkela.

Mrkela, koji danas slavi 55. rođendan istakao je da mu je zadovoljstvo što se Katai vratio u Zvezdu.

– Zadovoljstvo mi je što smo danas predstavili Kataija. On je igrač koji je ostavio lep utisak u Zvezdi. Odigrao je izvanredno u prvom mandatu. Prirastao je za srce svim navijačima Crvene zvezde. Čim smo čuli da je slobodan, da raskida ugovor sa Los Anđeles Galaksijem, čuli smo se. Dogovor smo postigli veoma brzo. Ni on ni mi nismo puno razmišljali. Zadovoljan sam da ćemo u narednom periodu gledati u crveno-belom dresu jednog zaista dobrog igrača – započeo je Mrkela.

ZVANIČNO – ‘MAGIKO’ SE VRATIO KUĆI: Zvezda predstavila Kataija, a evo koji je broj zadužio povratnik na Marakanu! (VIDEO)

Katai je bio najbolji strelac prvenstva u seoznu 2015/2016, a sportski direktor ponovo očekuje odlične igre od njega.

– Očekujem da odigra isto kao u prvom mandatu. Gledao sam dosta njegovih utakmica iz Čikaga i ovde dve iz Galaksija. Mislim da je dobio jednu stvar koju je malo lošije radio dok je bio u Zvezdi, a to je da je postao više timski igrač. Zadržao je sve one kvalitete kada je davao golove i kada je plenio potezima. Sada je dosta toga radio za tim – zaključio je Mitar Mrkela, a na kraju je dodao da su samo najbolji nosili broj ’10’ koji je dosta zahtevan, te da veruje da će Katai opravdati taj broj na leđima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auuu! Radile se noge na pauzi! 🌪💪 #Degenek

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter