0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

ZVEZDA DOBIJA VELIKO POJAČANJE: ‘Magika’ formalnosti dele od potpisa za Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 09.07.20 u 17:29

Ofanzivni vezista Aleksandar Katai pregovara sa Crvenom zvezdom oko povratka u Ljutice Bogdana, a pregovori su u poodmakloj fazi.

Dok jednom ne smrkne, drugome ne svane, krilatica je poznata u Srbiji, a upravo se to može odnositi na naredno pojačanje Crvene zvezde. Aleksandar Katai je nakon odlaska iz Sjedinjenih Američkih Država dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, a iz kluba se nisu protivili njegovom povratku.

Strpljivo su sačekali i dočekali svojih pet minuta, tako je ‘Magiko’ na pragu Crvene zvezde, a od potpisa i predstavljanja dele ga samo formalnosti. Kako nezvanično saznajemo, Katai će sa Zvezdom potpisati ugovor na dve godine.

Podsetimo, Katai je nedavno napustio Los Anđeles Galaksi zbog komentara svoje supruge. Te će u Zvezdu doći kao slobodan igrač. Nastupao je za Vojvodinu, Olimpijakos, Crvenu zvezdu, Alaves i Čikago Fajer.

Foto: Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter