5
Domaći fudbal

ĐANIJEV OMAŽ ZVEZDANU TERZIĆU: Ono što je uradio sa Zvezdom, Mediči nije sa Firencom (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.20 u 20:53

Intervjui Saše Đanija Ćurčića uvek su bili zanimljivi široj javnosti. 

Popularni Đani razgovarao je sa Nebojšom Petrovićem i u rubrici ‘Mojih top 11’ na mesto desnog štopera postavio je dobrog prijatelja Zvezdana Terzića sa kojim je delio dres u OFK Beogradu.

– Terza mi je desni štoper (u OFK Beogradu). Moj porodični prijatelj u to vreme, spavao sam 170 puta kod njega u Bačkoj Topoli, kod njegovih roditelja. Ali pre svega, da ti kažem za ovoga… Opasno pozitivnog, mnogo dobrog igrača na terenu, ali više van terena mi je fascinantan. Postavljanje njega ovde je neki omaž – rekao je Ćurčić.

Potom je pojasnio zbog čega baš omaž Terziću…

– Znači ono što je on uradio sa Zvezdom, to Mediči nije uradio sa Firencom. Nisam očekivao, čak sam u nekim momentima izjavio… taj sizifovski, monumentalni projekat da ti preuzmeš Zvezdu i napraviš takve rezultate, a da ti klub nije u EU. Da uđeš u Ligu šampiona i takve velikane ovde dovedeš. Jednostavno, ta strukturna transformacija Zvezde, koja je u jednom momentu bila Čarls Dikens satirični, komedijaški klub sa Den Tanom – rekao je on.

0
0

5 Komentara

  1. Koji ste vi glodjoshi pacenici! Zvezda vas je ubila sa Evropom, a vi i dalje trtorite kako su nameshtene titule! DVE Lige Shampiona za redom! ALOOOOO! I sada cemo treci put, zivi bili pa videli, braco glodari!

    0
    0
    Odgovori
    • Samo vama nije jasni da ne vucic u sred noci, bez da je on zapravo neko mudo u vasem klubu,smenio uprav,u doveo svoje prijatelje i podelio milione nasih para!?
      Sve posteno???
      Je sigurno.
      A o namestaljkama ne vredi…toga je uvek bilo, ali penali svirani za faulove van 16, priznavanje golova nakon sto je lopta izasla u gol aut….to je svojstveno samo vama.
      Bas kao sto vam je svojsgveno da vam se to svodi pod normalu i nista cudnom

      0
      0
      Odgovori
  2. DJANI VELIKA SLIHTARA.
    KAKAV BRE TERZIC !? DA MU
    NIJE BILA VLAST,LOPUZA NE
    BI VIDEO EVROPU. SVAK JE
    JAK I SPOSOBAN TUDJIM
    PARAMA. DJANI, DJANI !???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter