0
Domaći fudbal

VAPAJ SA ČAIRA: Nemamo testove, dvojica zaraženih, sedmorica sa simptomima!

Objavljeno: 08.07.20 u 11:35

Fudbalski klub Radnički nije otpočeo sa pripremama za novu sezonu, jer u Nišu nema testova za koronavirus.

Radnički je objavom u ‘Sportskom žurnalu’ apelovao na FSS, Batut i Grad Niš da im pomogne kako bi krenuli sa pripremama i ne bi kaskali za konkurentima. Po najavama koje stižu iz Niša, oboleli su Stefan Mihajlović i Nikola Čumić. Kao i jedan član stručnog štaba.

HOTSPORT ANALIZA: ‘Večiti’ uložili milione u transfere u prethodnoj dekadi, ko je više zaradio?!

– Radnički ima u prvom timu dvojicu inficiranih igrača COVID-19, Stefana Mihajlovića i Nikolu Čumića, kao i jednog od članova stručnog štaba trenera Davora Berbera. Takođe, još sedmorica fudbalera javila su se klubu da osećaju simptome koji ukazulu na korona virus. Kako pripreme za novu sezonu počinju u celoj Srbiji, molo vas da nam u skladu sa zakonskim mogućnostima i vašim ovlašćenjima omogućite testiranje celog tima da bismo moglo da izolujemo one koji imaju virus i pozitivni su i kako bi sprečili širenje epidemije, jer nam je zdravlje najvažnije. Ne želimo da izlažemo opasnosti nijednog pojedinca. Takođe, molimo vas da nam uputite i upustva i instrukcije kako da se ponašamo i kako da postupamo u ovoj situaciji – rečeno je iz Niša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter