0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RIČMOND BOAĆI: Potukao sam se sa saigračem kada mi je rekao ‘ludi crnac’, nisam ga razumeo…

Objavljeno: 08.07.20 u 11:55

Ričmond Boaći otkrio je zanimljivu anegdotu.

Napadač Crvene zvezde ima pravo da napusti Beograd, ali ističe da uživa u crveno-belom dresu. 

– Za mene je sjajan osećaj što sam se upisao u istoriju ovako velikog kluba. Povratak iz Kine doneo mi je mnogo povreda, život je sačinjen od uspona i padova. Kad završim karijeru, hoću da piše da sam dao 200 golova u Zvezdi i da sam bio neverovatan. Kad bih tako nešto slušao u starosti, to bi bilo moje najveće dostignuće u životu – rekao je Ričmond Boaći, u razgovoru za televiziju Crvena zvezda.

NIJE SAMO DANILO PANTIĆ: Čukarički dovodi još jednog ‘đaka’ Partizana

Potom se dotakao situacije kada se potukao sa saigračem na treningu jer se nisu razumeli, reči koje su se izgubile u prevodu delovale su kao rasna uvreda fudbaleru iz Gane.

– Potukao sam se na treningu s jednim momkom iz Bosne, Dejanom Lazarevićem. Rekao mi je nešto što mi se nije svidelo. Poručio sam mu ‘nemoj da me zoveš crnac, ako me tako zoveš imaćeš problem sa mnom’. Nisam znao da se samo šalio, kad sam čuo da me je nazvao ‘ludi crnac’. U mojoj glavi je to zvučalo kao uvreda, ali nije bilo tako i rešili smo sve –rekao je Boaći.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter