0
Evropske lige

LOKOMOTIVI ‘VISI’ LIGA ŠAMPIONA: Nikolić bez pobede u derbiju Moskve

Objavljeno: 08.07.20 u 22:59

Marko Nikolić ne zna za pobedu na klupi Lokomotive ni treći meč uzastopno! Ovoga puta, nekadašnji strateg Partizana spasio se poraza u gradskom derbiju sa Spartakom golom iz penala – 1:1 (1:1).

Četvrti i poslednji meč današnjeg dana u Rusiji bio je gradski derbi, a sastala su se dva velika tima iz Moskve. Četa Marka Nikolića bila je favorit na gostovanju Spartaku, ali Lokomotiva nije uspela da pobedi.

Domaćin je do prednosti stigao u 38. minutu pogotkom Ponsea, ali je odgovor usledio preko najboljeg igrača Lokomotive, Alekseja Mirančuka.

Fudbaler koji je u prethodnoj rundi promašio penal za pobedu, sada je sa bele tačke pogodio za jedan bod. Njegovom udarcu prethodilo je isključenje Domenika Tedeska, trenera Spartaka.

Gosti ponovo nisu prikazali sjajnu partiju, imali su samo jedan udarac u okvir gola rivala i to u ovakvom derbiju nije dovoljno za pobedu. Iako Spartak tokom cele sezone ne igra sjajno, danas je bio bolji rival.

Ekipa Lokomotive se, za sada, održala na drugom mestu tabele. Premijer ligu je osvojio Zenit, u kom je veoma važnu ulogu imao naš Branislav Ivanović, a borba za preostala mesta u vrhu će biti veoma zanimljiva.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter