2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezdin trojac pojačava novog superligaša!

Objavljeno: 07.07.20 u 10:30

Crvena zvezda aktivno radi na raščišćavanju igračkog kadra pred novu sezonu, a veliki broj mladih igrača završiće na kaljenju u drugim klubovima Prve ili Super lige Srbije…

Kako je HotSport juče preneo, Marko Konatar naredne sezone nastupaće u dresu Grafičara, za koji je nastupao u prvom delu prethodne. Dok će Nemanja Stojić biti ustupljen Voždovcu, a Zvezda je zadržala pravo na 50 posto transfera.

Tu nije kraj aktivnostima, kako HotSport saznaje, Zvezdin trio nastupaće naredne sezone u ekipi Zlatibora u kojoj će sticati neophodno superligaško iskustvo. Reč je o golmanu Milošu Čupiću, Gambijcu Usmanu Marongu i Dejanu Vidiću.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ustala je Crna Gora svetinja se branit mora! Ustala je I Srbija to jedna familija! #Delije #Svetinje #Crvenazvezda #Srbija #NeDamoSvetinje

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Vidić je prethodnu polusezonu nastupao u Napretku za koji je odigrao četiri utakmice. Pre toga nastupao je u Grafičaru.

ZEMLJOTRES NA MARAKANI: Zvezdan Terzić ide u UEFA, poznati Hrvat nesvesno otkrio detalje! (VIDEO)

Mladi ofanzivni vezista Usman Marong nastupao je u dresu Grafičara, za koji je upisao 26 nastupa uz pet golova i tri asistencije. Iz istog kluba stiže i Miloš Čupić koji je dres Zlatibora već nosio u sezoni 2018/2019.

 

0
0

2 Komentara

  1. VALJAK, šta paničiš, pomiri se sa činjenicom da tebi neće niko ispunjavati želje,pogotovo FSS. Ti samo trabunjaš,radi nešto čoveče,bolestan si od zlobe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter