0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE PREŽIVLJAVA PAKAO ZBOG KORONE: Virus nije naivan, hvala doktorima

Objavljeno: 06.07.20 u 20:29

Koronavirus ne bira, udara mlade, stare, sportiste muzičare, doktore…

Bivši fudbaler Crvene zvezde Zoran Urumov preživeo je dramu zbog prisustva koronavirusa u njegovom sistemu. On je nedavno primljen u bolnicu ‘Dragiša Mišović‘.

– Deset dana sam ležao kod kuće sa visokom temperaturom. Mislio sam da ću moći da se izborim sa virusom, međutim sa obostranom upalom pluća primljen sam u bolnicu ‘Dragiša Mišović‘. Virus uopšte nije naivan, dobronameran savet svima, čuvajte se i pridržavajte se propisanih mera – istakao je Zoran Urumov, a njegove reči preneo portal ‘Espreso’

OGLASIO SE MAČVAN IZ BOLNICE: Njegovu poruku trebalo bi svi ozbiljno da shvatimo!

On je zahvalio lekarima i medicinskom osoblju koje je zaslužno za njegov oporavak.

– Divim se svim lekarima i medicinskim sestrama na posvećenosti, ljubaznosti, istrajnosti. Ne znam zaista kako na ovoj paklenoj vrućini izdržavaju u skafanderima. Nije im lako, a opet uspevaju da se svakom pacijentu posvete. Posebno sam zahvalan sestrama Danici, Danijeli, Tanji i Ceci. Fenomenalne su, ne znam ni sam kako bih opisao njihovu borbu za svakog pacijenta. Zaslužuju medalju – rekao je Urumov

NEVEROVATNA ŽURKA MIRALEMA PJANIĆA: Nije pevao samo Šerif, Bosanac proslavio prelazak u Barsu u stilu (VIDEO)

Svedočio je brojnim teškim slučajevima, a posebnu poruku imao je za cimere iz bolničke sobe.

– Sa mnom u sobi bili su uglavnom mladi ljudi. Nadam se da će moji cimeri Aca, Vlade i Steva uskoro napustiti bolnicu. Zahvaljujući doktorima i sestrama, već sam kod kuće, ali mi predstoji samoizolacija od dve nedelje – potvrdio je Urumov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter