0
Evropske lige

TUDOR U RATU SA ‘SEDMOM SILOM’: Trener Hajduka ismevao predstavnika medija, oštro reagovalo udruženje novinara (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.20 u 13:35

Često novinari znaju da preteraju sa pitanjima i mešanjem u ‘struku’, veliki broj trenera jednostavno ignoriše njihove komentare…

… Dok je Igor Tudor odlučio da uđe u rat sa novinarom ‘Slobodne Dalmacije’ Antonijom Juričićem.

Nekadašnji fudbaler Juventusa nije zadovoljan izveštavanjem mladog kolege, te ga je označio kao rušitelja Hajduka, to mu ipak nije zasmetalo, nastavio je da obavlja svoj posao. Na jednoj od konferencija upitao je Tudora kako bi on ocenio igru svojih igrača.

Bivši reprezentativac Hrvatske i fudbaler Juventusa već je imao spreman odgovor… A on je imao ‘zanimljiv’ odgovor.

Čestitao bih i tebi i objavio veselu vest. Čujem da postaješ pomoćni trener juniora Solina. Nije mala stvar za tebe. Uveren sam da će Solin u vrlo kratkom vremenu napraviti miks Sitija i Liverpula i Barnlijeve igre na kontre. Biću tamo na prvoj utakmici i gledat ću samo pozitivne stvari. Napokon će se dobar fudbal igrati u ovim krajevima. Uveren sam da ćeš napraviti sjajne stvari. Bojim se da Brba i ljudi koji vode Hajduk neće biti dovoljno brz da te dovede ovde. Najvažnije od svega je fudbalsko znanje. Bez obzira jesi li lekar, novinar… Kada neko ima znanje, to će se videti. Nije dovoljno za trenera Hajduka voleti ovaj klub, biti galamdžija – odgovorio je Tudor.

Posle ovoga brzo se oglasilo Hrvatsko novinarsko društvo i kazao da se radi o ‘sramotnom i potcenjivačkom nastupu’ trener Hajduka, poručivši da su novinari u Hrvatskoj ‘krivi za sve, pa i loše rezultate Hajduka’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter