0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

STOJČEV NA POČETKU PRIPREMA: ‘U Voždovcu ima mnogo talentovanih momaka, mi iskusni imamo odgovornost prema njima!

Objavljeno: 05.07.20 u 14:33

Miloš Stojčev pristigao je na “Krov” leta 2019. godine i sa sobom doneo veliko fudbalsko iskustvo koje je prikupljao igrajući u američkoj MLS ligi, Kazahstanu, Grčkoj kao i Bosni i Hercegovini gde je i danas miljenik navijača Sarajeva.

U protekloj sezoni bio je jedan od nosioca igre Voždovca i isticao je efektnim golovima i sjajnim asistencijama.

Kako stoje stvari, iskusni vezista će u ovoj sezoni biti najstariji u timu Voždovca i zajedno sa kapitenom Nikolićem imaće breme koje će morati da podele i olakšaju mladim igračima borbu za ciljeve koje je Voždovac postavio na početku ove sezone.

Stojčev ističe da je srećan što u Voždovcu ima priliku da radi sa grupom talentovanih mladih igrača i pozdravlja novu politiku kluba.

Mnoge promene su se desile u odnosu na proteklu sezonu, a jedna od najbitnijih jeste ta da je klub odlučio da pruži šansu mlađim igračima koji su sada dominantni u ekipi, a to je za mene i dodatna obaveza jer kao jedan od najiskusnijih moram da budem uzor i primer, kako na terenu, tako i van terena – počinje priču Stojčev.

Naša ekipa je trenutno sastavljena od jako talentovnih fudbalera, i uz pravo vođenje mislim da možemo da napravimo zaista sjajne rezultate. Komunikacija i rad sa stručnim štabom je na odličnom nivou, postoji veliko uzajamno poverenje i spremni smo za put u Vrnjačku Banju gde ćemo imati sjajne uslove da još više nadogradimo sve ono na čemo smo radili krajem protekle i početkom priprema za narednu sezonu.

Stojčev je u toku karijere promenio veliki broj klubova, imao razna iskustva, ali priznaje da igranje u Voždovcu ostavlja poseban utisak na igrača.

– Zaista sam prezadovoljan svime što sam doživeo u Voždovcu. Retke su ovakve fudbalske sredine u Srbiji, i jako sam srećan što imam priliku da budem deo jedne. Svi u klubu rade i dišu kao jedan, atmosfera je odlična, i nadam se da ćemo na krilima te energije napraviti sjajne rezultate u narednoj sezoni – završava Stojčev priču za sajt Voždovca.

Fudbaleri Voždovca u ponedeljak 6. jula putuju u Vrnjačku Banju gde će provesti 12 dana i odigrati tri kontrolna meča. Nakon toga završni deo priprema odradiće na svom stadionu, a početak nove sezone Linglong Superlige očekuje nas 1. avgusta.

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter