0
Evropske lige

FOTO: Marca/Ilustracion

PONOVO TAJ PENAL – LA LIGA: Real slavio golom sa ‘bele tačke’, Jović konačno zaigrao!

Objavljeno: 05.07.20 u 15:56

Prvi meč današnjeg programa 34. kola LA Lige donela je duel Atletika iz Bilbaa i Real Madrida.

Na stadionu ‘San Mames’ u Bilbau domaći Atletik dočekao je ekipu Real Madrida koja nakon današnjeg trijumfa sigurnim koracima korača ka tituli, a o ovoj pobedi dosta će se govoriti u narednim danima. U završnici meča priliku da zaigra dobio je i Luka Jović. 

Odlično je Real otvorio meč, prvu priliku imali su ‘los blankosi’ u 4. minutu, Benzema je pokušao da ugrozi gol domaćina ali je zakasnio na brzu loptu. Dva minuta kasnije Inaki VIlijams je šutirao, odbrana je dobro reagovala. Novo uzbuđenje viđeno je u 17. minutu kada je Raul Garsija imao odličnu priliku za Baskijce, ali je Tibo Kurtoa odlično reagovao.

ZAKUVALO SE U RIMU: Navijači Rome vređali Kolarova i njegove saigrače!

Marko Asensio bio je začetnik dobre prilike Reala u 22. minutu, odlično je centrirao, a Rodrigo je pokušao glavom, ipak malo iznad prečke je otišla lopta. Do kraja poluvremena imao je i Karim Benzema odličnu priliku, ali je njegov šut prozujao kraj stative.

Imao je Marselo u 72. minutu priliku, pao je nakon duela u šesnaesterac, Hoze Luis Gonzales proverio je VAR snimak i dosudio penal za Real, precizan sa ‘bele tačke’ bio je Serhio Ramos. U završnici meča odličnu priliku nakon prelepe kombinacije imao je Karim Benzema, ali je na visini zadatka bio Simon koji je odbranio udarac iz peterca.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter