2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NJEGOŠ PETROVIĆ GLAVNA TEMA U GRČKOJ: Mladi vezista na izlaznim vratima Zvezde!

Objavljeno: 05.07.20 u 22:10

Fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović nakon što se oporavio od korona virusa, ponovo je jedna od glavnih tema letnjeg prelaznog roka u našem regionu.

Crveno-beli će želeti da unovče odlične igre mladog veziste, a nije tajna da ga Olimpijakos želi.

Glavna tema u medijima grčke prestonice je interesovanje Olimpijakosa za mladog reprezentativca Srbije, ali ne samo želja crveno-belih, već se pominju Betis i Sporting (što su pisali naši mediji, a Portugalci demantovali). Grci napominju da je Njegoš Petrović bio jedan od veoma važnih igrača za četu Dejana Stankovića u prethodnih šest meseci i da je kao zadnji vezni dao jedan gol i asistirao.

     

Mediji u Grčkoj pišu da bi Olimpijakos mladog Srbina mogao da kupi za 2,5 miliona evra, jer je Crvena zvezda u finansijskim problemima i potreban joj je novac. Sada se postavlja pitanje da li su čelnici sa Marakane spremni za te pare da puste Petrovića, jer bi zarada bila dva miliona evra. Pola miliona evropskih novčanica, pa i nešto više pripalo bi Radu sa Banjice.

Crvena zvezda je već pronašla zamenu za Njegoša Petrovića. Uveliko se piše o dolasku iskusnog Nigerijca Ogenjija Onazija. Tu je svakako oporavljeni i spremni Branko Jovičić, a tu poziciju još pokrivaju Dušan Jovančić i Seku Sanogo.

 

Njegoš Petrović je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta za 400 hiljada evra i 20 procenata od sledeće prodaje. Nema sumnje da i na Banjici raširenih ruku čekaju prodaju srpskog talenta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Postovani, 20 procenata od naredne peodaje minus ono sto je vec placeno. Znaci oko 100 hiljada. Srdacan pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter