4
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ PRED START PRIPREMA: Apsolutni prioritet je vraćanje titule u Humsku!

Objavljeno: 04.07.20 u 12:59

Fudbaleri Partizana započeli su pripreme za narednu sezonu. Zbog vanredne situacije, crno-beli neće putovati na Zlatibor, barem za sada.

Trener Partizana, smatra da ova situacija nije poremetila ekipu.

– Nije nas poremetilo. Čak nam je ovde komotnije. Pripremni period uvek imamo mnogo više igrača. Priključili smo šest momaka iz Teleoptika. Ovakve uslove kao u našem sportskom centru nemamo nigde. Jedini mali problem je što igrači psihološki vole da odu negde, ali pošto planiramo da odemo na Zlatibor ukoliko sve bude u redu. Biće vremena i da odemo – započeo je Milošević.

PARTIZAN POČEO PRIPREME: Crno-beli posle kratkog odmora i iza zatvorenih vrata krenuli u nove radne pobede (FOTO)

Na prozivci su bili igrači koji su bili na pozajmicama, Nemanja Nikolić, Petar Gigić.

– Svi koji su bili na pozajmicama, plan je da tamo i ostanu. Tu neće biti promena – ističe strateg crno-belih, a Maki Banjak, nova akvizicija može se očekivati odmah po završetku slovenačke lige, jer Kamerunac još uvek ima obaveza prema Olimpiji, dok se šampionat ne okonča.

Dotakao se Savo Milošević o novog pojačanja na klupi, Radovana Ćurčića.

– Poznajemo se dosta dugo. Kao što želmo da idemo napred kada su u pitanju igra i igrački kadar, tako isto i mi u stručnom štabu, da budemo što bolji. Nismo mogli da dovedemo perfektnijeg čoveka z atako nešto. Dosta stvari smo uradili za 15 meseci od kako sam tu. Ostali su detalji da se naštimuju. Očekujem veliku pomoć od njega. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Milanu Đuričiću Đumiju. Nismo se razišli u bilo čemu. Bićemo prijatelji do kraja života. Siguran sam da će se naši putevi ukrstiti ponovo. Želim mu sve najbolje od srca. Zahvalan sam mu do neba. Pomogao je meni, i zbog mene je došao u Partizan, verovatno nikome drugom ne bi bio pomoćnik. Pomogao je direktno izlgedu Partizana od jesenas – ističe trener Partizana.

Umar Sadik nije sa ekipom, a mnogi su pomoslili da je to znak da je napadač blizu odlaska.

– Nijedan igrač nije dobio dozvolu da ide van Srbije. Međutim, njemu sam izašao u susret, pošto mu nisam dozvolio da ide u Italiju. Došli su mu porodica, supruga i ćerka. Pustio sam ga tri dana duže. Sadik je u Aranđelovcu – rekao je strateg crno-belih.

Prioritet Partizana u narednoj sezoni je jasan.

– Apsolutni prioritet je da probamo da vratimo titulu u Humsku, to je nešto što je najveća rana. Taj mentalitet i razmišljanje moramo  da imamo od prvog dana. Biće strahovito teško. Ja prvi, a rekao sam to igračima, da ne tražimo nikakva opradvanja. Mi moramo da imamo taj mentalitet od prve do poslednje utakmice u ligi – zaključio je Savo Milošević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bosanac… 🤪 #Ibrahimovic #Zlatan #Ibra #LaGalaxy #MLS

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

4 Komentara

  1. IVeciti su svaki u svoje vreme namestali titule.Sada je Zvezdino vreme,jer ima drzavu i ljude u FSS i to Milosevic mora da ima u vidu,,Dakle nista od titule…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter