Andrija Kaluđerović je novi fudbaler litvanskog Žalgirisa, za koji takođe nastupa srpski fudbaler Nemanja Ljubisavljević.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Rada, Andrija Kaluđerović, pronašao je novi anagažman, od sledeće sezone nosiće dres Žalgirisa sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana.


O OVOJ PREPISCI PRIČA CELA SRBIJA: Ljajić se javio porukom Novaku Đokoviću, pogledajte šta mu je Novak odgovorio! (FOTO)

Kaluđerović će drugi put u karijeri nositi zeleno-beli dres sa kojim je u prvom mandatu pre četiri godine osvojio duplu krunu u Litvaniji i bio najbolji strelac tamošnjeg šampionata sa 20 golova, 2016. je čak proglašen igračem godine u Žalgirisu. Kaluđerović je promenio veliki broj klubova u karijeri, osim Rada, igrao je i za OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Peking, Rasing Santander, Brizbejn i Velington.

U Litvaniji su odigrana dva kola posle nastavka sezone, a ligu igra samo šest klubova. Posle sedam kola, tim iz Kaunasa zaostaje šest bodova za trostrukim uzastopnim šampionom Suduvom.