1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VEROVALI ILI NE: Boaćiju nude 20 miliona za petogodišnju vernost?!

Objavljeno: 03.07.20 u 18:42

U svakom prelaznom roku do sada imali smo najmanje jednu vest da bi Ričmond Boaći mogao da pojača neki od timova iz lige petice.

Ništa drugačija nije ni ova sezona. Navodno, Boaći je nedavno odbio ponudu da karijeru nastavi u Kopenhagenu, gde mu je ponuđena plata od 700.000 evra godišnje.

IZUZETAN PODUHVAT ‘PIJANISTE’: Najveći portret Novaka Đokovića i prvi crtež na šljaci teniskog terena (FOTO) (VIDEO)

Nešto kasnije medij iz Gane ‘SPORTworldGhana‘ naveo je da je za usluge napadača Crvene zvezde zainteresovan Šalke, ali i šampion Škotske Seltik . Klub su ušli u konkurenciju zajedno sa bogatim arapskim klubovima i po navodima portala spremni su da Boaćiju ponude petogodišnji ugovor po kome bi godišnje zarađivao četiri miliona.

ZVEZDINA VELIKA ŽELJA U BAČKOJ TOPOLI: Shvatio sam da mi je sigurnije da dođem u TSC

Malo je verovatno da bi Boaći mogao da dođe do ovakvog ugovora, posebno zbog čestih povreda i koronavirusa, ali dešavale su se u svetu sporta i čudnije stvari. Boaćiju u decembru ističe ugovor i sigurno je da će klub pokušati da na njemu zaradi, ali… 

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter