0
Evropske lige

FOTO: Privatna arhiva

POKAZAO SVOJ KVALITET: Bogosavcu četvorogodišnji ugovor (FOTO)

Objavljeno: 03.07.20 u 20:23

Talentovani defanzivac koji je u Ahmatu bio na pozajmici iz Čukaričkog zadovoljio je čelnike kluba i potpisao je ugovor sa ekipom iz Groznog.

Dvadesettrogodišnji fudbaler uspešno je nastupao za Ahmat kao pozajmljeni igrač, te će i naredne četiri godine nastupati u Rusiji.

Bogosavac je iz Čukaričkog stigao sredinom februara, a bilo mu je dovoljno pet utakmica da opčini čelnike kluba i zaradi dugoročni ugovor.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U Beogradu nastao najveći portret na svetu Novaka Đokovića i prvi crtež na šljaci teniskog terena ikada! #Djokovic #Belgrade #Srbija Na šljaci teniskog kluba Đukić na Bežanijskoj kosi u Beogradu, arhitekta i street artist Andrej Josifovski, poznatiji kao “Pijanista” @pijanistq napravio je najveći portret na svetu Novaka Đokovića! Crtež je dugačak čak 24 metra, širok je 11 metara, prostire se na površini od 264 kvadratnih metara, a kuriozitet je činjenica da je reč o prvom umetničkom poduhvatu ovog tipa na crvenoj zemlji na jednom teniskom terenu ikada.

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Ahmat je četiri boda ispred Krila Sovjetova koji je prvi kandidat za ispadanje, te Srbina očekuje težak posao da izbori opstanak i naredne sezone potvrdi kvalitet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter