0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

POČELE PRIPREME: Vojvodina ‘pali motore’

Objavljeno: 03.07.20 u 11:58

Igrači Vojvodine na čelu sa trenerom Nenadom Lalatovićem treniraće u Beogradu do devetog jula, a onda se sele na Zlatibor.

Praktično tek što su se sumirali utisci i završilo slavlje nakon osvajanja Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine već će početi pripreme za novu sezonu. S obzirom na to da su u minuloj sezoni izborili plasman na međunarodnu scenu, crveno-beli će u narednoj sezoni učestvovati na tri fronta, pošto će, osim u prvenstvu i Kupu Srbije, nastupiti i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde će takmičenje započeti tek od drugog kola.

NAJJAČA DO SAD: Poznati svi učesnici Lige šampiona

U toku današnjeg dana, fudbaleri Vojvodine odradiće uobičajene lekarske testove pred početak priprema, s tim da će ovoga puta, usled trenutne situacije, svi igrači obaviti i testiranja na korona virus. Prvi trening predviđen je za nedelju u 19 časova u FC ‘ Vujadin Boškov’, gde će crveno-beli trenirati sve do devetog jula, za kada je planiran odlazak na dvonedeljni, glavni deo priprema na Zlatibor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter