0
Domaći fudbal

PARTIZAN SE POJAČAO: Stručni štab Save Miloševića pojačao bivši selektor!

Objavljeno: 03.07.20 u 16:18

Bivši selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić pojačao je redove crno-belih kao novi važan šraf u stručnom štabu Save Miloševića.

Ćurčić se aktivno bavio fudbalom u periodu od 1982 – 2003. godine, da bi kao trener vodio ekipe od 2003 – 2016, uključujući i angažmane u FSS .

– Zaista mi je veliko zadovoljstvo što sam došao u klub kao što je Partizan. Ne samo da ću raditi sa meni izuzetno dragim ljudima, već što je ovo sredina koja uvek teži najvišim ciljevima! – rekao je kratko Ćurčić.

ĆELAVI POSTAJE BRUCOŠ: Štoper Partizana na prijemnom ispitu (FOTO)

Svoje zadovoljstvo potpisanim ugovorom nije krio ni generalni direktor FK Partizan g.Miloš Vazura

– Jutros smo potpisali ugovor sa mladom nadom našeg kluba i siguran sam budućim asom Nikolom Štulićem, a potom paraf na ugovor, sa još većim zadovoljstvom stavljamo, na buduću saradnju sa trenerom i nekadašnjim selektorom reprezentacije Srbije Radovanom Ćurčićem.

 

– Partizan sutra kreće sa zvaničnom prozivkom i pripremama za novu sezonu, te se upravo i dolazak g.Ćurčića poklapa sa našim ambicijama i ciljevima! – dodao je Vazura.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I za kraj sezone…. ❤️

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

I dok će crno-beli sutra zvaničnu prozivku početi treningom na SC Partizan-Teleoptik kada će se zvanično obratiti i šef stručnog štaba Savo Milošević, ukratko iznosimo prve utiske:

– Prvo bih želeo da se zahvalim Milanu Đuričiću – Đumiju na sjajnoj saradnji i profesionalnom odnosu koji imamo ne samo tokom ovog mandata u Partizanu, već godinama unazad kroz različite selekcije FSS. Đumi je pre svega prijatelj i neko sa kim smo svi mi delili i uspehe i boli poslednjih godinu i po dana, jurišali na derbije, osvajali prošle godine zajedno Kup, ušli u Evropu. Stoga je njegov doprinos našoj zajednici ogroman.

– Shodno i promenama koje sam najavio, izuzetno sam srećan što se Radovan (prim.aut Radovan Ćurčić) priključio našem stručnom štabu, jer sam siguran da će svojom energijom i znanjem doprineti našoj fudbalskoj viziji.

FOTO: FK Partizan 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter