0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

CRVENA ZVEZDA PREDSTAVILA ‘POJAČANJE’:Škot stigao na ‘Marakanu’

Objavljeno: 03.07.20 u 20:45

Crvena zvezda je „bogatija“ za Iana Kamerona, Škota koji mnogo voli srpski klub i koji će biti novi kolumnista na engleskoj verziji Zvezdinog zvaničnog sajta.

Njegova ljubav prema crveno-belim bojama, ‘Marakani‘ i ‘najboljim navijačima na svetu’ traje dugo. Kroz njegove tekstove, priče i kolumne na engleskoj verziji sajta navijači će biti u prilici da se bolje upoznaju sa time kako Crvena zvezda izgleda iz vizure nekoga ko nema dodirnih tačaka sa Srbijom, ali opet voli klub. On je počastvovan zbog činjenice da će biti deo kluba.

POKAZAO SVOJ KVALITET: Bogosavcu četvorogodišnji ugovor (FOTO)

Presrećan sam i ponosan zbog toga što ću moći da budem od pomoći Crvenoj zvezdi. Počeo sam kao navijač Rendžersa, ali mnogo volim fudbal i što sam više ulazio u taj svet, počeo sam da širim vidike. Čim sam se upoznao sa Crvenom zvezdom, video sam da je to klub koji ima “dušu” i automatski mi je ušao u srce. Počeo sam da pratim sve vezano za klub, da se informišem i sad mogu da kažem da sam veliki navijač beogradskih crveno-belih – ističe Kameron.

ZVEZDINA VELIKA ŽELJA U BAČKOJ TOPOLI: Shvatio sam da mi je sigurnije da dođem u TSC

Ian je rodom iz Glazgova, ima 66 godina, a na prvu Zvezdinu utakmicu došao je još 2004. godine. Penzionisao se sedam godina kasnije, a onda i preselio u Srbiju, a od tada ne propušta mečeve Zvezde i svakodnevno dokazuje ljubav i odanost prema crveno-belim bojama. O tome govori i činjenica da svake godine kupuje sezonske ulaznice i sa tribina daje podršku našim fudbalerima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter