2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKO PRIZNANJE ZA BISERE ZVEZDE: Mladi fudbaleri crveno-belih na ceni, njihova vrednost na tržištu je skočila neverovatno!

Objavljeno: 01.07.20 u 12:22

Na osnovu procene specijalizovanog sajta ‘Transfermarkt’, biseri  Crvene zvezde – Željko Gavrić i Veljko Nikolić nalaze se u vrhu fudbalera po procentu rasta cena u odnosu na period jul 2019 – jul 2020.

Crvena zvezda je tokom proleća ukazala priliku Nikoliću i Gavriću, momcima koji su fenomenalnim odnosom prema dresu, ali i sjajnim partijama na terenu, vratili to višestruko. Nije to prošlo nezapaženo evropskoj javnosti, pa se Gavrić našao i među sto kandidata za osvajanje nagrade ‘Zlatni dečak’, a i o njemu i o godinu dana starijem kolegi iz veznog reda se govori kao o fudbalerima koji su potencijali za velika dela.

Naravno, treba uzeti u obzir da je ‘Transfermarkt’ sajt koji daje okvirne procene, ali je činjenica da su talentovani fudbaleri, koji su ponikli u Omladinskoj školi crveno-belih, pokazali ogroman napredak u prethodnoj sezoni.

Gavrić se po ‘skoku’ nalazi na visokom dvanaestom mestu. Procena njegove tržišne vrednosti u ovom trenutku je tri miliona evra, što je za 5900.0 % više u odnosu na ono kolika je bila pretpostavka da je vredeo pre samo dvanaest meseci. Tada je bio procenjen na svega 50 hiljada evra, a fudbaler koji je posle fenomenalne polusezone u Grafičaru, dobio šansu u Crvenoj zvezdi, na 11 mečeva postigao je gol i zabeležio dve asistencije.

Nikolić je dvadeseti, a pretpostavka njegove vrednosti je dva miliona evra. On je pre godinu dana bio procenjen, kao i Gavrić, na 50 hiljada evra, a sada se to povećalo za 3900.0 % u odnosu na tad. On je tokom ove sezone na 12 mečeva postigao gol i asistirao.

Naravno, Zvezdini biseri u ovom trenutku, u praksi, vrede mnogo više, kao što je to bio i slučaj pre godinu dana, kada nisu bili toliko poznati svetskoj javnosti. Ipak, da poseduju kvalitet i potencijal, to nije sporno.

Među igračima kojima je po procentu najviše porasla cena su takođe neke od budućih zvezda evropskog i svetskog fudbala: Seržinjo Dest (Ajaks), Edmond Tapsoba (Leverkuzen), Markos Paulo (Fluminense) i mnogi drugi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gol na svom debiju postigao je Andrija Radulović! Novi ljubimac Zvezdinih navijača je 2002. godište! @radule_11

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. sa kojim navodnim ciframa … za navodne fudbalske talentnas … koji se fudbalskoj evropi iz RUPE preporucuju. samo imaju jedan jedini cilj: zbuniti srpsku sportsku javnost sa navodnim ciframa … da se rad BANKOMA opravdaju i skrenu sa pravih pitanja o : PLJACKI VAN TERENA I SAMOM TERENU …, FINANSIRANJU ( ko i koliko i kako uplacuje tolike cifre u RUPU…), politickom i drzavnom uticaju … srpska sportska javnost se nikad i nikako nije zapitala za DUGOVE I NOVA ZADUZENJA sdcz i njenih klubova: fkcz (objavljen DUG 50 miliona ER-a, a sigurno je bio znatno veci…), kkcz (objavljeni DUG 20 miliona ER-a pravu cifru samo ONI znaju), vkcz … FMP filijala i tako redom … ALI … zato zbog sice od duga … svetsku vaterpolo INSTITUCIJU i najtrofejniju klub ce zbog zlobe i zavisti da ugase … pa onda to isto sledi kosarkaskoj INSTITUCIJI kk partizanu … doci ce sve to na svoje mesto …kad dodje za to vreme.

    0
    0
    Odgovori
    • Kako si ti pametan, pismen i sa koliko preciznih, tačnih informacija raspolažeš. Bravo za tebe, siguran sam da ti nikada nije dosadno i da si veoma uspešan u rešavanju tuđih problema i izazova. Pružam ti podršku u bavljenju drugima i iskreno se nadam da ih nikada nigde, osim u Zvezdi ne nažeš. Jel, bože moj, ovi drugi o kojima pričaš su dika i uzor, prilika za primer, prepošteni, svih ovih godina, zavrnutih rukava do laktova. Ako me razumeš …..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter