1
Evropske lige

FOTO: DFL / Getty Images / Matthias Hangst

VELIKANI ŽELE FILIPA KOSTIĆA: Srbin na ceni, pored Italijana i Englezi ‘bacili oko’ na brzonogog fudbalera!

Objavljeno: 01.07.20 u 11:10

Reprezentativac Srbije Filip Kostić je želja mnogih klubova, a posle Intera i Lacija koji su već poslali zvanične ponude još jedan velikan, ali ovog puta iz Premijer lige se uključio u trku za odličnog vezistu.

Prema pisanju lokalnih medija trener Lestera Brendon Rodžers je bacio oko na Filipa Kostića i želi da sa njim pojača ofanzivnu liniju za narednu sezonu.

Kostić je prošlog leta imao zanimljivu ponudu od Sautemptona, ali je ipak odlučio da ostane u Ajntrahtu još godinu dana pa je produžio i ugovor.

Sportski direktor kluba iz Ajntrahta Fredi Bobić je u nekoliko navrata rekao da će svako ko bude želeo da dovede Kostića morati da izdvoji 35 miliona evra.

 – Kostić je na ceni. Imamo ponude za njega, ali sve je to u domenu ispitivanja situacije. Mislim da ćemo teško uspeti da ga zadržimo, jer je on imao sezonu iz snova. Bio je pravi vođa ovog tima i ako ima dosta iskusnijih igrača. Pokazao je da je veliki profesionalac. Mislim da je zaslužio mnogo više – rekao je Fredi Bobić.

Italijanski mediji javljaju da Antonio Konte još uvek nije odustao od reprezentativca Srbije. Iskusni italijanski stručnjak tvrdi da bi sredinom ovog meseca moglo da sve bude jasnije kada je u pitanju situacija sa Kostićem, koji je njegova želja još od zimskog prelaznog roka.

S druge strane čini se da je Lacio odustao od kupovine. Čelnici ‘nebesko plavih’ su želeli pošto poto da ga dovedu na jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost da otkupe njegov ugovor na kraju sledeće sezone.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mane… 😂💪 #Mane #BlackLivesMatter #Liverpool

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter