4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

OVAKO JE GOVORIO MIJAILOVIĆ: ‘Ako Trinkijeri ode, mora da plati Partizanu’, gde je istina?

Objavljeno: 01.07.20 u 23:22

Andreu Trinkijerija od odlaska iz Partizana deli samo zvaničan raskid ugovora.

Sada je već gotovo izvesno da Italijan neće ostati u Partizanu tokom poslednje godine ugovora jer je u ponedeljak podneo zahtev za raskid saradnje sa crno-belima.

U jednom od razgovora beogradskim medijima prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović uveravao je navijače da do raskida ugovora neće doći. Iako je Miško Ražnatović, poznati menadžer govorio suprotno.

– Nije moj nivo da komentarišem tuđe intervjue. Znam ko je trener Partizana i sa Trinkijerijem imam direktnu komunikaciju, trenutno putem telefona. On je u ovom trenutku trener Partizana, a ima ugovor i za narednu sezonu – bila je poruka Mijailovića. 

Prvi čovek Partizana  je potom pokušao da umiri crno-beli deo javnosti uverenjem da Trinkijeri ne može da ode tek tako…

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakve su vaše prognoze za finale kupa u sredu? Partizan-Vojvodina na stadionu Čair u Nišu od 19h #Partizan #Vojvodina

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

– I igrači i trener imaju pravo da traže da napuste klub, ali u tom slučaju moraju da plate nadoknadu za svoj odlazak. Trener može da otkupi svoj ugovor i tako pređe u drugi klub. Međutim, kako sad stoje stvari, Trinkijeri se ponaša kao trener Partizana. Pravimo planove za sledeću sezonu. Ako bude nekih promena, javnost će biti obaveštena.

S obzirom da mediji nemaju uvid u ugovor, ostaje da sačekamo zvaničan raskid ugovora ukoliko do njega dođe, te ćemo tada videti hoće li Partizan zaraditi odlaskom Trinkijerija ili mnogo izgubiti…

FOTO: KK Partizan

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter