3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DETONACIJA U HUMSKOJ: Partizan u slučaju prodaje Sadika vraća miljenika partizanovaca! (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.20 u 18:15

U slučaju da Partizan proda Umara Sadika u Humsku bi mogao da se vrati jedan od omiljenih napadača navijača crno-belih.

Ukoliko odlični Nigerijac bude napustio ovog leta ‘parni valjak’  za kormilom mašinerije mogao bi ponovo da se nađe Rikardo Gomeš kako je naš portal najavio još pre nekoliko nedelja . Nakon godinu dana u Saudijskoj Arabiji, reprezentativac Zelenortskih ostrva mogao bi da se vrati u klub gde je beležio odlične partije.

Izvesno je da Gomeš neće naredne sezone nastupati u Al Šarži koja ga je otkupila od Partizana za 3.6 miliona Evra, Savo Milošević se sigurno ne bi protivio da u konkurenciji za tim ima igrača koji je postigao 20 golova u domaćem prvenstvu i četiri u evropskim kvalifikacijama.

SVE JE JASNO: Savo Milošević otkrio da li ostaje u Partizanu.

Partizan trenutno traži model po kome bi vratio napadača u Humsku.

FOTO: FK Partizan

0
0

3 Komentara

  1. Bilo bi korisnijeza Partizan da Savo nadje sebi zamenu.Secanja radi,koliko je Partizan izgubio dobijenih utakmica zahvaljujuci Savi koji nije umeo da ih privede kraju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa nesto i nisam odusevjen. Sadik je mnogo prodorniji i moze sam da iskreira sansu ,Gomes je cekalica .Imaju takvg u Nikolicu iz Subotice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter