0
Evropske lige

TIKET DANA: Utorak donosi bogatu ponudu, ovo su naši predlozi dana!

Objavljeno: 30.06.20 u 10:10

Navikli smo na mirne utorke, ali koronavirus je poremetila fudbalski svet tako da nas očekuju zanimljivi mečevi. Pripremili smo za vas tiket koji bi mogao da vam ulepša dan.

BRAJTON – MANČESTER JUNAJTED – ug 3+ (2.10)

Zanimljivi su u prošlosti bili dueli ova dva tima. U poslednja tri uvek je padalo tri ili više golova, a Brajton je slavio u Premijer ligi čak dva puta protiv ‘crvenih đavola’. Junajted nema poraz u prethodna pet duela i očekuje se da krenu svom snagom u pohod ka Evropi.

TORINO – LACIO – 2 (1.85)

Torino je prethodne tri utakmice bez pobede, dok su ‘nebesko plavi nanizali tri pobeda. Ukoliko žele da zadrže trku za Juventusom, pobeda je obavezna.

ĐENOVA – JUVENTUS – 2 (1.45)

Crno-beli su apsolutni favoriti na gostovanju Đenovi. Potrebno je veliko iznenađenje kako bi Đenova iznenadila šampiona.

BARSELONA – ATL. MADRID – PX (2.10)

Barselona je uzde u šampionskoj trci prepustila ljutom rivalu Realu iz Madrida. Sigurno je da će pokušati da se ‘vade’ protiv Atletika, ali ‘jorgandžije nikome nisu bili do sada lak rival, treba očekivati opreznu igru na obe strane u prvom poluvremenu.

Ukupna kvota 11.83

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter