0
Domaći fudbal

FOTO: Dušan Sandić

NIKOLA MIKIĆ: Bila je velika čast biti deo Voždovca

Objavljeno: 30.06.20 u 10:55

Po isteku ugovora fudbalski klub Voždovac napustio je i jedan od najiskusnijih i najkonstantijih fudbalera Nikola Mikić.

Prekaljeni defanzivac u redovima Voždovca proveo je dve sezone i uvek beskompromisno ostavljao srce na terenu i plenio iskustvom i fudbalskim autoritetom.

Mikić je u Voždovac došao leta 2018. godine kao slobodan igrač. Mikić je tada već bio blizu toga da ‘okači kopačke o klin’ kako je rekao u jednom intervjuu, ali ga je jedan poziv i već dobro poznata atmosfera na “Krovu” odvratila od toga i pokazala mu da ima još mnogo toga da ponudi srpskom fudbalu. Ima nečega magičnog na stadionu na krovu tržnog centra, što izvlači iz svakog fudbalera ono najbolje i pokazuje svu lepotu fudbala, a to je osetio i iskusni Mikić.

Iskusni defanzivac nije propustio priliku da se zahvali svima u klubu .

Nije floskula, želeo bih da se zahvalim svima u Voždovcu na sjajnoj saradnji, od ekonomata pa do uprave kluba. Imao sam čast i priliku da sarađujem sa divnim ljudima u klubu koji gaji pravi fudbalsku atmosferu. U Voždovcu sam doživeo mnogo lepih momenata koje nikada neću zaboraviti i stekao istinske prijatelje za ceo život. Posebno bih se zahvalio vlasniku kluba Marku Zdravkoviću na fer i korektnoj saradnji i komunikaciji i koristim ovu priliku da svima u FK Voždovac poželim mnogo sreće u narednoj sezoni! – naveo je Mikić na oproštaju od dresa sa grbom Zmaja.

Mikić je u dresu Voždovca odigrao 50 mečeva i postigao jedan pogodak.

FOTO: Dušan Sandić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter