1
Evropske lige

KAKAV LIK: Prima ‘masnu’ platu, nikada nije ušao u igru, a dva puta je isključen u Seriji A…

Objavljeno: 30.06.20 u 11:14

Velika je verovatnoća da ukoliko ste zaljubljenik u italijanski fudbal nikada niste čuli za Tomaso Bernija.

Tridsetsedmogodišnji čuvar mreže je došao u Inter iz Torina 2014. godine, od tada je na klupi tima. Zanimljivo je da nije zabeležio nijedan nastup u tih šest godina, a u tom periodu dobio je dva crvena kartona, poslednji ovog vikenda.

SKUPO KOŠTA LAKAT U LICE: Fudbalski savez oštro kaznio Aleksandra Mitrovića (VIDEO)

Na duelu protiv Parme koji su ‘neuroazuri’ dobili sa 2:1 on je isključen zbog prigovora u 68. minutu meča. To ne bi bilo ništa čudno, da mu ovo nije drugo isključenje, iako nikada nije iskusio sekund na terenu u dresu tima iz Milana.

Prethodno je Berni u januaru isključen posle poslednjeg sudijskog zvižduka u duelu sa Kaljarijem (1:1), tada je sarkastično aplaudirao sudiji koji je isključio Lautara Martineza.

BRIGA ZA NAVIJAČE – MIHAJLOVIĆ: Nisam kupio kuću u Bolonjij, moj dom je u Rimu

Zanimljivo je da godišnje zarađuje 200.000 evra, što svakako nije loše kada se uzme ukupna statistika igrača u obzir i činjenica da ima više crvenih kartona nego nastupa za šest godina.

Tomaso Berni ponikao je u Interu, ali je 2003. godine bez ijednog nastupa prešao u Vimbldon, za koji takođe nije upisao nijedan nastup. Potom je preoaš u Ternanu, člana serije B, za koji je nastupao dve sezone i upisao najviše nastupa u karijeri.

GOTOVO JE: Miralem Pjanić prelazi u Barselonu, ubačena neverovatna otkupna klauzula u ugovor…

Potom su usledili angažmani u Laciju, Salernitani, Bragi, Sampdoriji, a upravo je u poslednjem timu odigrao i poslednji meč 2013. godine. Sada je maskota Intera, sa pristojnom platom i povremenim raspravama sa sudijama.

Ugovor mu ističe avgusta, ima vremena da svoj učinak u isključenjima dodatno popravi…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter