4
Domaći fudbal

Superliga Srbije

FSS ODLUČIO: Poznati konačni učesnici Superlige i Prve lige Srbije!

Objavljeno: 30.06.20 u 18:15
Danas je održana sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, a najzanimljivija je bila odluka o popuni Superlige.

Kako je i najavljivano, Grafičar se neće takmičiti u eliti, iako je se za to rezultatima na terenu izborio. Njegovo mesto zauzeće Novi Pazar, a novi superligaši su i Metalac, Bačka i Zlatibor.
 
U nastavku prenosimo današnje saopštenje objavljeno na zvaničnom sajtu FSS.
 
– Po završetku Skupštine održana je sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj su donete sledeće odluke. Na upražnjeno mesto u Superligi (FK Grafičar nije dobio lecencu za takmičenje) raspoređen je FK Novi Pazar. Doneta je i odluka o popunjavanju Prve lige Srbije. Novi članovi su FK Dubočica (Leskovac), FK Sloga (Kraljevo), FK Loznica i FK Radnički (Sremska Mitrovica). Usvojen je Kalendar takmičenja FSS za sezonu 2020/21. Super liga počinje 1. avgusta, a Prva liga Srbije 15. avgusta – saopšteno je iz FSS.

0
0

4 Komentara

  1. Mozeteli mi objasniti kako Novi Pazar ušao u super ligu kao 10 na tabeli, a izbacili ste drugo plasiranog, ginuli su cjelu godinu i kakva je nagrada. A da ne govorim peto plasirani pa sve do 10 plasiranog da niko nece da igra super ligu. sve mi se cini da je sve politika ko ce ucestovati i neki interesi sitni a oni koji su se borili citavu sezonu jedna odluka vasa ponistava sav trud ostalih klubova koji su ispred Novog Pazara. 5 kolubara 6. Radnicki P 7 Kabel 8 Radnicki 1923 9. Žarkovo 10. Novi pazar objasnite sedam klubova su prije zasluzili da igraju super ligu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter