0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

ZVEZDAŠ ILI PARTIZANOVAC: Pančevci umesto Saše Ilića za trenera postavili bivšeg fudbalera Zvezde!

Objavljeno: 29.06.20 u 18:43

Novi član Prve lige Srbije Železničar iz Pančeva u nove izazove ući će sa novim trenerom.

Glasne su bile priče da bi na upražnjeno trenersko mesto mogao da sedne legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić, ipak klub se odlučio za Marka Perovića, nekadašnjeg fudbalera Zvezde.

– U Pančevo sam došao preko zajedničkih prijatelja i dopao mi se program Železničara. Velika šansa i iskušenje za mene. Imam veliki entuzijazam. Radio sam sa Zoranom Milinkovićem u Vojvodini, kasnije u OFK Beogradu, Spartaku i kiparskom Anortozisu, a poslednji klub bio mi je Al-Feiha sa Slavoljubom Muslinom – reko je Perović za ‘Espreso’.

VLADIMIR MATIJAŠEVIĆ: Saša Ilić mi je rekao da ne ide u Partizan

Direktor Saša Radulović potvrdio je da je Saša Ilić bio blizu klupe ovog tima, ipak…

– Mogu da potvrdim da je bilo kontakata i sa mnom i sa predsednikom kluba. Naša je ideja bila da trener u novoj sezoni bude Saša Ilić kao veliko ime. Bio je opcija, bili smo blizu dogovora, ali je on odustao zbog nekih privatnih obaveza i drugih planova i nije prihvatio našu ponudu. Ali, Saša je ostavio otvorena vrata za saradnju u budućnosti – rekao je Radulović.

Novi trener Železničara u karijeri je pored Zvezde nastupao i u Vojvodini, Kremonezeu, Viteseu, Sportingu iz Hihona, Napoliju…  Radi se o igraču starijem 12 godine od fudbalera istog imena koji je takođe igrao za Zvezdu.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter