0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

BRIGA ZA NAVIJAČE – MIHAJLOVIĆ: Nisam kupio kuću u Bolonjij, moj dom je u Rimu

Objavljeno: 29.06.20 u 20:45

Bolonja je nakon četiri meča od nastavka Serije A okusila slast pobede, četa Siniše Mihajlovića slavila je protiv Đenove (2:1)

Srbin nije krio da mu je laknulo što je upisao pozitivan rezultat što nagoveštava izlazak iz krize, a posebno je navijače zaintrigirao njegov odgovor o planovima za budućnost, na pres konferenciji nakon duela.

– Nisam kupio kuću u Bolonji, moja je u Rimu. Šalim se, naravno… Ove godine zbog moje bolesti i korone nismo mogli da radimo kako smo želeli. Odlučili smo da produžimo ugovor i srećan sam što je na duže staze. Ali, dužina ugovora zavisi od rezultata. Tri utakmice zaredom izgubiš i već ti se drma stolica, rekao je Mihajlović uz osmeh.

Mihajlović je pohvalio svoje fudbalere.

Mislim da nismo bili loši. Pobedili smo, postigli dva gola, mada sam očekivao više. Bili smo posvećeni, imali dobar stav, ali smo izgubili mnogo lopti. Ipak, niko nije proveo četiri meseca bez utakmica, pa mislim da ćemo vremenom i taj segment popraviti, istakao je Miha.

Na šest kola do kraja Serije A, Bolonja se nalazi na 11. mestu sa 37 bodova, osam manje od šestoplasiranog Naoplija, koji se nalazi na poziciji koja vodi u kvalifikacije u Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter