0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

NA IZLAZNIM VRATIMA: Argentinac blizu Arisa, Zvezdi novac i procenti!

Objavljeno: 28.06.20 u 10:13

Ovo je poslednja cena, a plus će uslediti procenti od dalje prodaje, što ne bi trebalo da predstavlja veći problem.

Iz Beograda je Mateo Garsija otišao u Solun, a tamo je razgovarao sa ljudima iz Arisa oko povratka u Grčku. Dve strane su, kako saznaje HotSport, zainteresovane da dođe do nove saradnje, pošto je krilni igrač pre dolaska u Ljutice Bogdana godinu dana nosio žuto-crni dres kao pozajmljeni fudbaler Las Palmasa.

NIJE ZABORAVIO HEROJA SA KOŠARA: Veljko Ražnatović uvek uz svoj narod (FOTO)

Šampion Srbije je dao svoje uslove da Garsija može da napusti ovog leta Ljutice Bogdana pod određenim uslovima: Obeštećenje je 1.5 miliona evra, uz 30 procenata od dalje prodaje.

Ova suma je za sada velika za Aris, koji je uspeo u poslednji čas da dobije licencu, ali vlasnik je obećao jak i stabilan klub u narednoj sezoni i svakako pokušavaju da pronađu budžet za pojačanja.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mo Salah? 😂 #Salah #Mo #MoSalah #Liverpool

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Kao jedna od mogućnosti je i ‘pomoć’ Olimpijakosa uz jedan uslov, ukoliko budu želeli imamju u naredne dve sezone pravo preče kupovine Garsije. Ostaje da se sačeka nova ponuda.

PRELAZAK U REDOVE RIVALA – KOŠARKAŠKI ‘SLATKI GREH’: Od Divca, Gurovića, Radivojevića, Robertsa, sve do Voldena…

Podsetimo, crveno-beli su oborili klupski rekord i ‘gaučosa‘ platili 2.2 miliona evra, što se isplatilo golom Jang Bojsu i Bernu, kao i plasmanom u Ligu šampiona, izgleda da je rastanak zakazan za jul.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter