1
Domaći fudbal

JUNAK IZ SENKE: Engleski đak osvojio trofej sa Vojvodinom…

Objavljeno: 27.06.20 u 18:59

Mladi štoper koji je stigao iz Milvola na debiju je pokazao da može da bude oslonac osvajača kupa u novoj sezoni.

Nije ‘ludost’ ili hrabrost, već poverenje koje u svoje igrače ima Nenad Lalatović, a izvukao je ‘džokera’ za veliko finale i Lazar Stojsavljević se predstavio kao budući stub u odbrani Vojvodine.

Na debiju je đak iz Engleske, rođen u Londonu pokazao potencijal i postao je junak iz senke ekipe iz Novog Sada. Zimus je došao uVošu, posle Njuporta i Milvola, strpljivo čekajući svoju šansu.

KOŠARKAŠKI TRANSFER GODINE: Kori Volden prelazi u Crvenu zvezdu?!

– Veoma sam srećan što se poklopilo da osvajanje trofeja ovekoveči moj debi. Veliki uspeh za klub i nas igrače. Nismo stali pred Partizanom, posle izjednačenja, već nastavili borbu do samog kraja. navikao sam se posle Engleske na novi način rada, a najvažnije, zadobio poverenje Nenada Lalatovića – kaže Stojsavljević.

Uživanje u pobedi trajalo je dva dana.

– Lepo smo proslavili posle meča, a usledio je sjajan doček na ‘Karađorđu’. Pred nama je još izazova, posebno u Evropi i sledi kratak odmor.

Skockan je skladan tim, a mladi su pokazali svoje kvalitete.

– Nije lako, kada uđeš sa klupe, ali dao sam sve od sebe, kao ostali momci i niko od njih nije mario za umor u produžecima. Uskoro se okrećemo novim zadacima zaključio je Stojsavljević

Pobednici Kupa Srbije sa pripremama treba da startuju 3. ili 5. jula u zavisnosti od početka šampionata Srbije, a poznato je da Vojvodina kreće od 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

FOTO: FK Vojvodina 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter